28 January, 2018
The Caravan and Motorhome Club & Alan Rogers Awards 2017

 

De Alan Rogers Camping Awards werden in 2004 gelanceerd en waren een groot succes. Sinds 2016 is de uitreiking gezamenlijk met Caravan and Motorhome Club CAMC (v/h the Caravan Club)

The Caravan and Motorhome Club CAMC (v/h The Caravan Club) & Alan Rogers Travel Group Camping Awards hebben de Awards uitgereikt op de Vakantiebeurs, Utrecht januari 2018. De Awards hebben een breed toepassingsgebied en voordat de CAMC en Alanrogers Travel zich verbinden aan de winnaars, overwegen ze zorgvuldig campings die voorkomen in de Alan Rogers-gidsen en The Caravan & Motorhome Club ‘Venture Abroad ‘programma, rekening houdend met de opmerkingen van de beoordeling van de camping door de kampeerders, het hoofdkantoor team en natuurlijk de leden en lezers.

De prijswinnaars komen uit de vier hoeken van Europa, van Spanje tot Duitsland, dit jaar zijn de Awards uitgereikt aan campings in zeven verschillende landen. Het is onnodig om te zeggen dat het een uiterst moeilijke taak was om de uiteindelijke winnaars te kiezen, maar ze geloven dat zij een aantal campings met werkelijk uitstekende eigenschappen hebben geïdentificeerd. In de categorieën zijn een uiteindelijke winnaar alsmede met een hoge waardering de Runner-ups.

Alan Rogers Travel Group Awards

The Welcome Award – Runner Up – Vakantiepark Delftse Hout  – Delft

The Progress Award – Runner Up – Parc la Clusure  – Bure/Tellin  België

Small Campsite Award – Runner Up – Stadscamping De Driesch – Valkenburg

 

Klik hier voor de overige winnaars alsmede voor de foto's

Nieuwsoverzicht