14 July, 2017
Het magazine Kampeertoerist en toeristisch redacteur Willy Ost winnen een internationale persprijs: de 28ste Pica d’Estats Award!

Een kroon op het werk voor het magazine van Vlaamse Kampeertoeristen (VKT), dat iedere maand – al 65 jaar! – duizenden lezers weet te fascineren om nieuwe plekjes en streken al kamperend te ontdekken.

Kampeertoerist artikel wint de internationale persprijs Pica d’Estats voor kampeertoerist artikel.

De Pica d’Estats Award wordt uitgereikt aan journalisten die de streek rond de 3.143 meter hoge Pica d’Estats in de oostelijke Pyreneeën aan de Frans-Spaanse grens, op een originele of aantrekkelijke manier onder de aandacht hebben gebracht en daarmee vanzelfsprekend toeristen wisten te inspireren om er hun vakantie door te brengen.

Redacteur Willy Ost sleepte e 28e Pica d’Estats, categorie Internationale pers in de wacht met zijn artikel ‘El Cinque Llac in de Fosca-vallei.

De Vlaamse bijdrage was de enige Belgische van de in totaal 39 buitenlandes inzendingen afkomstig uit 12 landen: Frankrijk, Duitsland, Nederland, België, Rusland, Andorra, Mexico, Israel, Chili, Italië, Groot-Brittannië en de VS.

 

 

Lees hier het artikel waarmee de persprijs is verdiend

Nieuwsoverzicht