11 March, 2017
Speciale 4daagse camping Sancta Maria tijdens de 101 Nijmeege 4daagse 18-21 juli 2017

Dit jaar zal er voor het eerst door Stichting Maria een speciale 4 daagse camping worden georganiseerd op het monumentale complex van Sancta Maria in de wijk Hees. Tijdens de 100e editie van de Nijmeegse Vierdaagse in 2016 was de organisatie in handen van een commerciële partij. Dit jaar zal Stichting Maria het stokje overnemen.

Samen met de gemeente Nijmegen wordt in 2017 ook gekeken naar een meer permanent karakter van de 4daagse camping. De eventuele mogelijkheid van een mini-stadscamping behoort volgens het bestuur van Stichting Maria zeker tot een van de mogelijkheden.

De 4daagse camping Sancta Maria zal dit jaar enkel en alleen bedoelt zijn voor tenten. Caravans, mobile homes en vouwwagens zijn dus helaas niet toegestaan. Net zoals in 2016 is er een bar met terras, oplaadpunten voor mobiele telefoons, douches, WC’s en een massage salon aanwezig op het complex.

De 4daagse camping Sancta Maria zal deels met dagbesteders van Stichting Maria gerealiseerd gaan worden dus dat is extra spannend voor onze medewerkers.
Als kampeerder betaal je slechts 100 euro per persoon voor deze hele week. De week zal op vrijdag 21 juli feestelijk worden afgesloten met een gratis barbecue voor alle kampeerders.

meer info m.b.t. de camping

Nieuwsoverzicht