18 January, 2017
ALAN ROGERS maakt doorstart

2017 Logo tCC en AR

 

Tijdens de vakantiebeurs dit jaar bleek, tot verrassing voor heel veel mensen dat de Alan Rogers Awards (nu in samenwerking met The British Caravan Club), weer voor de Europese campings werden uitgereikt. Twee Nederlandse campings ontvingen een Award: De Paal (Country Award) en Vakantiepark Koningshof (Family Award).

Zelfs mensen bij ANWB/kamperen, in het verleden samenwerkingspartner, keken er vreemd vanop. Volgens Rod Wheat van moederbedrijf The Caravan Club (v/h werkzaam bij Alan Rogers) is het nooit de bedoeling geweest om alle activiteiten te stoppen.

De Activiteiten die Alan Rogers wel doorzet na de doorstart:

  • De papieren campinggidsen worden definitief niet meer uitgegeven.
  • Wel een online campinggids waarin 405 Nederlandse campings worden vermeld. Op de website is te zien dat in 2016 inspecties zijn uitgevoerd door campinginspecteurs.

Het online aanbod is primair gericht op de BRITSE MARKT. De website kent dan ook alleen een Engelstalige versie.

  • Moederbedrijf The Caravan Club brengt ook eigen campinggidsen (the Caravan Club camping/holiday gidsen) uit. Diverse content en goede eigenschappen van de voormalige Alan Rogers campinggidsen worden nu gebruikt om de kwaliteit van de Caravan Club campinggidsen te verbeteren

Bron: pretwerk.online

Aanvulling in de online campinggids Alan Rogers zijn naast de 405 Nederlandse campings o.a. ook 106 campings in België en 43 in Luxemburg opgenomen.

 

Mogelijkheden van Paid Packages op Alan Rogers online

Nieuwsoverzicht