12 June, 2017
The Caravan Club (GB) heeft haar naam en Logo veranderd in The Caravan & Motorhome Club.

The Caravanclub heeft haar naam en logo veranderd, het is nu The Caravan & Motorhome Club. Het doel hiervan is de bestaande leden niet uit te sluiten en nieuwe Camper-leden aan te trekken.

De officiële gids van het prestigieuze Britse “the Caravan & Mottorhome Club” de oudste en nog steeds de grootste in Europa en die tot 2017 onder leiding was van Zijne Koninklijke Hoogheid de Hertog van Edinburgh.

The Caravan & Motorhome Club heeft besloten om zijn merk “ALAN ROGERS” te reorganiseren, de teksten worden in hun eigen gids opgenomen. Een deel van de inspecteurs van Alan Rogers blijven ook werken voor deze gids. The Caravan & Motorhome Club heeft meer dan één miljoen families als leden, die eigenaar zijn van meer dan 497.000 caravans en campers (73% caravans en 27% campers)

De gids touring Europe bevat voor de meeste campings echte aanbevelingen van leden die verbleven op de camping, afgezien van de inspecties van het voormalig Alan Rogers team. De meeste Britse kampeerders die een camping in Europa kiezen, zijn leden van the Camping & Motorhome Club, zij genieten aanzienlijke kortingen bij het neen van een “Ferry”naar het vaste land.

Distributie van de gidsen. Boekhandel WH Smiths: de online winkel van The Caravan & Motorhome Club; in beurzen en tentoonstellingen het hele jaar door en rechtstreeks aan de families die lid zijn.

Advertentietarieven print en online

Nieuwsoverzicht