16 July, 2017
Staat u al in de Deense campinggids en/of online op dcu.dk/campingpladser

De Deense campinggids “Campér med Fordele 2017” de opvolger van de DCU Campingbogen 2016 is een uitgave van de Dansk Camping Union.

Het blijkt niet alleen een naamverandering van de campinggids te zijn ook de aantal vermelde campings is verminderd.

In de DCU camping Bogen 2016 stonden de naast honderden Europese campings ook 90 Nederlandse campings tegen nu 5 (waaronder 3 campings als nieuw / nieuw zijn vermeld) in de DCU campér med Fordele 2017; Voor België was dit 25 campings tegen nu 7 campings en in Luxemburg 16 campings tegen nu 5 campings .

Bij navraag bij Dansk Camping Union (DCU), gaf ik aan dat de campings zoals vermeld in de DCU camping Bogen 2016 wel staan ​​vermeld op dcu.dk/campingplaatsen (iCamp).

In de Campér met Fordele staan ​​alleen die campings vermeld die voordelen / korting geven aan de leden van de DCU, deze korting moet minimaal 5% zijn. Naast de eventuele korting op de campings krijgen de leden van de DCU kortingen op oa veerboottickets, golfterreinen, brandstoffen, bezienswaardigheden enz.

De basis vermelding op dcu.dk/campingplaatsen is gratis, een link is tegen betaling te plaatsen. Indien u korting verleend wordt deze bij de basisvermelding aangegeven.

Medio september ontvangen de campings die al op icamp staan ​​een email waar zij kunnen aangeven dat er korting wordt gegeven.

Campings sterven niet op icamp staan ​​en die willen aanbieden aan de leden van de DCU, kunnen ons hier een email sturen met daarop de naam van de camping, adres, postcode en plaats, www adres, emailadres en de naam van De contactpersoon. Na ontvangst geven wij uw gegevens door aan de DCU waarna u een link ontvangt om uw detailpagina te vullen met de informatie van uw camping. (Klik hier voor contactformulier)

Klik hier voor pdf advertentie tarieven DCU campér 2018 (bij plaatsen van een advertentie is het geven van een korting niet verplicht)

Aanvulling 2017.07.25.

Nu ook apart een weblink op de Deense campinggids online dcu.dk/campingplaatsen. Tarief € 390,00 voor 1 jaar.

Bij de tarief voor advertenties in de printuitgave is de weblink inbegrepen (gratis!)

meer gegevens over campingmedia in print en/of online (o.a. Duitsland, België, Engeland)

Nieuwsoverzicht