10 January, 2020
Camping Vreehorst (Gelderland/Winterswijk) Europa nr 13 / Nederland nr 1, van de meer dan 23.000 campingplaatsen is Nederland met 6 campings in Europa’s TOP 100

de campinggids www.camping.info , een van de meest toonaangevende in Europa, heeft Europa’s favoriete campingplaatsen op basis van samengesteld samengesteld. Van de meer dan 23.000 campingplaatsen is Nederland met zes campingplaatsen in de Top 100 van Europa.

Camping Vreehorst (Gelderland / Winterswijk): Europa nr. 13 / Nederland nr. 1 / www.vreehorst.nl

Nadat Camping Vreehorst uit Gelderland vorig jaar de onderscheiding voor beste camping van Nederland heeft gewonnen bij de camping.info-award, kon de camping deze titel dit jaar met succes verdedigen. Door de goede recensies van zijn gasten behaalde Camping Vreehorst de 13e plaats in de Europese rangschikking. De camping bestaat al sinds 1970 en ligt in het Nationaal Landschap Winterswijk. Vooral fietsers doen de camping graag aan. De eigenaars, de familie van der Heide, bekommeren zich om het welzijn van de gasten en investeren steeds weer in het comfort op de camping.Wat nog in Nederland werd bekroond:

Europa nr. 39: Recreatiecentrum Ter Spegelt, Noord-Brabant, Eersel
Europa nr. 61: Camping De Kleine Wolf, Overijssel, Stegeren
Europa nr. 70: Camping Julianahoeve, Zeeland, Renesse
Europa nr. 72: Recreatiepark Het Winkel, Gelderland, Winterswijk Brinkheurne
Europa nr. 97: Strandpark De Zeeuwse Kust, Zeeland, Renesse

Alle Europese Top 100 campings op een rijtje: www.camping.info/award  

Nieuwsoverzicht