26 July, 2016
Nieuw en GRATIS. Geef (dagelijks) met 1 klik aan of u vandaag en/of morgen nog vrije plaatsen heeft.

 

Uit enquêtes blijkt dat campinggasten flexibel en spontaan reizen. In het hoogseizoen moeten ze vaak naar meerdere campings rijden om nog een vrije staanplaats te bemachtigen. Daarom biedt Camping.info een nieuwe functie:

Voortaan kunnen kampeerders zien welke camping vandaag of morgen nog plaats heeft. En u als camping kan dit met slechts een druk op de knop melden!

Dit is wat kampeerders te zien krijgen:

Aan de rechterkant van de landkaart kan de gebruiker laten weergeven wie vandaag (of morgen) nog een vrije plaats heeft. Dat wordt dan meteen in de zoekresultaten als een kalendersymbool weergegeven. Groen betekent vrij, oranje betekent dan bezet

afb 1

Als de gebruiker op het kalendersymbool klikt, wordt het nog duidelijker weergegeven. Er wordt ook steeds het telefoonnummer van de camping weergegeven. Aanvragen voor de korte termijn gaat het beste telefonisch en veel campinghouders willen vooraf weten wie er komen. Bovendien kan er een tekst worden weergegeven met belangrijke informatie over de camping. Bijvoorbeeld: “Slechts kleinere plaatsen voor tenten. Geen plaats meer voor honden,” enz.

afb 2

Als campinghouder kunt u met slechts een klik laten weten dat uw bedrijf vrij of bezet is: Daarvoor hoeft u alleen maar een link te openen! Deze links kunt u op uw bureaublad, in uw browser of op uw mobiele telefoon als favoriet of bladwijzer opslaan. Daarmee kunt u elke gewenste status met slechts EEN KLIK melden:

AFB 3

Dit zijn de links voor Testcamping, waarmee u door een klik uw status kunt melden.

Vandaag als vrij melden: http://www.camping.info/Admin/CampsiteVacancies.aspx?directLogin=RQsrBReAHN&settoday=free
Vandaag als bezet melden: http://www.camping.info/Admin/CampsiteVacancies.aspx?directLogin=RQsrBReAHN&settoday=full
Morgen als vrij melden: http://www.camping.info/Admin/CampsiteVacancies.aspx?directLogin=RQsrBReAHN&settomorrow=free
Morgen als bezet melden: http://www.camping.info/Admin/CampsiteVacancies.aspx?directLogin=RQsrBReAHN&settomorrow=full

Op de link klikken is voldoende voor de melding. U hoeft niets op de website te doen.

U komt natuurlijk ook via de gewone manier bij de rubriek “Plaatsen vrij”. Daar vindt u de links zoals hierboven weergegeven. U kunt er ook de tekstaanwijzing (max. 100 tekens invoeren (bijv. “Slechts meer plaatsen voor kleine tenten vrij. Aankomst slechts tot 18.00 uur…”).

AFB 4

Hoe lang is de vrijmelding actief?

De vrijmelding is slechts op de desbetreffende dag actief. Dat betekent dat de status (vrij/bezet) elke dag moet worden gemeld. Dan weten de kampeerders zeker dat de opgave actueel is, en dat is belangrijk. Het kan zijn dat we dit in de toekomst gaan veranderen (bijvoorbeeld over een langere periode vrij melden). En daar hebben we uw feedback en wensen voor nodig.

 

meer informatie over de digitale campinggids "camping.info"

Nieuwsoverzicht