Adverteren in Engelse campinggidsen, websites, nieuwsbrieven

Bevolking
Het aantal inwoners in het Verenigd Koninkrijk in 2011 was 62 miljoen. Men verwacht dat in 2030 het aantal inwoners 67 miljoen zal zijn.

In 2012 bijna 1,6 miljoen bezoekers uit het Verenigd Koninkrijk naar Nederland.
Het Verenigd Koninkrijk staat daarmee op plaats 2 in de top van de herkomst landen.

Waarom komen ze?
Aangezien Nederland een grote variatie aan activiteiten op korte afstand van elkaar biedt, is het ideaal voor korte vakanties.
Hoewel Britten weten dat Nederland meer is dan Amsterdam, ondernemen ze vaak stedentrips. Een kwart toert ook door Nederland.

Profiel
2/3 van de Britse leisure bezoekers komt met partner of meerdere volwassenen ( in de meeste gevallen zonder kinderen) naar Nederland

Spreiding
De Britten bezoeken Nederland het gehele jaar door, het meest in de periode april-juli 29%. Overige periodes juli-sept 27%, okt-dec 23% en jan-mrt 21%. De lente en de herfst zijn belangrijkrijk voor stedentrips.

Bron: NBTC MarktScan United Kingdom

Al overtuigd? Neem direct contact met ons op!

Alan Rogers Selected sites 2018

Speciale uitgave 50e verjaardag. De Caravan & Motorhome Club CAMC (voorheen The Caravan Club) brengt een speciale gids uit om de 50e verjaardag van de Naam Alan Rogers te herdenken.

Taal: Engels
Verkrijgbaar in: Engeland
Oplage: Deze speciale editie 25.000 ex.
Verschijnt: januari
Meer informatie en tarieven

The Caravan & Motorhome Club guide “Touring Europe”

De CAMC heeft meer dan één miljoen families als lid, die eigenaar zijn van meer dan 497.000 caravans en campers (73% caravans en 27% campers). De meeste Britse kampeerders die een camping in Europa bezoeken zijn lid van the CAMC, zij genieten aanzienlijke kortingen bij het nemen van een “ferry” naar het vaste land.

Taal: Engels
Verkrijgbaar in: Engeland
Oplage: 95.000
Verschijnt: Jaarlijks (december)
Meer informatie en tarieven