Adverteren in campinggidsen en kampeermagazines

Campinggidsen zijn de belangrijkste en meest gebruikte informatiebronnen voor de kampeerders, ondanks de steeds oprukkende informatiegolf op Internet en andere nieuwe media, houden de campinggidsen zich staande op deze markt, men ziet ook een verschuiving van de campinggidsen naar bepaalde doelgroepen.

Al overtuigd? Neem direct contact met ons op!

ADAC Camping Caravaning Fuhrer – Nord

De ADAC Campingführer is met afstand de meest gebruikte campinggids in Europa en geldt als het naslagwerk voor de kampeerders
De verspreiding is niet beperkt tot Duitsland maar ook kampeerders uit onder andere Zwitserland, Nederland, Oostenrijk, Denemarken en Oost-Europeanen maken gebruik van de ADAC campingführer. De ADAC heeft een grote reputatie en bekendheid bij de kampeerders in Europa. Om te adverteren moet men redactioneel zijn vermeld, dus uw camping moet zijn geïnspecteerd en goedgekeurd door/namens de ADAC. Campings die niet zijn geïnspecteerd maar voldoen aan de basisvereisten van de ADAC, kunnen een advertentie plaatsen, die wordt geplaatst achter de ingedeelde regio, zonder redactionele vermelding

Taal: Duits
Verkrijgbaar in: Duitsland, Oostenrijk
Oplage: 100.000
Verschijnt: Jaarlijks (Januari)
Meer informatie en tarieven

ECC Europa Camping & Caravaning

De ECC Campingführer heeft een attractieve outfit waarin meer dan 5500 campings met een classificatie van 1 tot 5 tenten (▲▲▲▲▲) uit 35 landen zijn beschreven, duidelijk en overzichtelijk, met gps coordinaten zelfs de afstand tot de bushalte is vermeld. Daardoor zeer geliefd bij de stads toeristen en de bezitters/gebruikers van een Camper.

Taal: Duits, pictogramverklaringen in 10 verschillende talen
Verkrijgbaar in: Duitsland, Oostenrijk, Scandinavië, Polen, Tsjechië, Hongarije
Oplage: 80.000 gepland
Verschijnt: Jaarlijks (Januari)
Meer informatie en tarieven

ADAC Stellplatzführer Deutschland – Europa

De verkoop van campers zit de laatste jaren fors in de lift met als gevolg dat steeds meer “buitenlandse” bezoekers voor korte trips of vakanties ook Nederland bezoeken.

In de ADAC Stellplatzführer (ADAC spf) is informatie opgenomen over meer dan 4500 camperterreinen in zo’n 37 populaire vakantielanden in Europa.

De variatie van de opgenomen camperplaatsen is groot. In de ADAC spf treft men alles aan, van een eenvoudige standplaats op een parkeerplaats tot camperplaatsen al dan niet voor de poort van een camping met alle bijbehorende voorzieningen.

Taal: Duits
Verkrijgbaar in: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Scandinavië, Polen, Tsjechië
Oplage: 60.000
Verschijnt: Jaarlijks in november
Meer informatie en tarieven

Camping-Revue (Oostenrijks)

Campingbeschrijvingen om te bewaren, technische tips informatie over vrije tijd en vakanties, kortom alles over kamperen.

Taal: Duits
Verkrijgbaar in: Oostenrijk
Oplage: 17.125
Verschijnt: 6x per jaar (jan, mrt, mei, juni, aug, okt) ook voor abonnees buiten Oostenrijk
Meer informatie en tarieven

DCC Deutscher Camping-Club

Ondanks de duidelijke overmacht van de ADAC, zijn er nog voldoende kampeerders die men niet over het hoofd kan zien. De overgrote meerderheid van de leden van de DCC, zijn gepensioneerde Duitsers, deze gids is een ideaal promotiemiddel om deze kampeerders te bereiken voor het laagseizoen. Een pluspunt voor de kampeerder, in deze gids de DCC-Campingführer is zoals bij de ECC, (Europa Camping & Caravaning) geheel Europa in één band.

Taal: Duits
Verkrijgbaar in: Duitsland, Oostenrijk
Oplage: 100.000
Verschijnt: Jaarlijks (Januari)
Meer informatie en tarieven