The Caravan & Motorhome Club guide “Touring Europe”

In 2017 is de naam van The Caravan Club gewijzigd in The Caravan & Motorhome Club (nader te noemen als CAMC), het doel hiervan is de bestaande leden niet uit te sluiten en nieuwe Camperleden aan te trekken.

De CAMC heeft zijn merk ALAN ROGERS gereorganiseerd, de teksten worden in hun eigen gids Touring Europe opgenomen. Een deel van de inspecteurs van Alan Rogers blijven ook werken voor de Touring Guide Europe. De guide bevat voor de meeste campings echte aanbevelingen van leden die verbleven op de camping, afgezien van de inspecties door de inspecteurs.

De CAMC heeft meer dan één miljoen families als lid, die eigenaar zijn van meer dan 497.000 caravans en campers (73% caravans en 27% campers). De meeste Britse kampeerders die een camping in Europa bezoeken zijn lid van the CAMC, zij genieten aanzienlijke kortingen bij het nemen van een “ferry” naar het vaste land.

De selectie van de campings wordt gedaan door de leden van CAMC en de inspecteurs van o.a. Alan Rogers. Jaarlijks worden duizenden beschrijvingen ontvangen die door de redactie worden verwerkt aangevuld met de inspectieverslagen van de inspecteurs.

Verspreiding
De grootste verspreiding loopt via direct contact met de leden, Boekhandel WH Smiths, online winkel CAMC, beurzen en tentoonstellingen het hele jaar door. De CAMC is eigenaar en beheerder van zo’n 200 kampeerterreinen in Groot-Brittanië en werkt samen met kleine particuliere organisaties.

Download de pdf voor meer informatie en tarieven
Terug naar het overzicht

Technische informatie

Uitgegeven door:The Caravan Club
Taal:Engels
Verkrijgbaar in:  Engeland
Verschijnt:Jaarlijks (december)
Oplage:95.000
Verkrijgbaar in Engeland, Boekhandel WH Smiths, online winkel CAMC, beurzen en tentoonstellingen het hele jaar door.

Neem contact met ons op voor meer informatie