Internetpromotie, nieuwsbrieven en applicaties

Steeds meer uitgevers van campinggidsen “in print” plaatsen hun campinggids ook op Internet. Men heeft de mogelijkheid om een Weblink al dan niet met 1 of meer foto’s op hun website te plaatsen.

Opvallende banners behoren ook tot de optie. Een balk horizontaal aan de boven- of onderkant of een verticale balk (skyscraper) aan de zijkant, met uw gegevens en doorklik mogelijkheid naar uw site.

Ook presentaties op de applicaties (App’s) voor de Smartphones en Tablets behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast is adverteren in een nieuwsbrief erg aantrekkelijk, de abonnees hebben zich vrijwillig aangemeld voor de specifieke informatie in de e-newsbrief.

Al overtuigd? Neem direct contact met ons op!

Campanio, een nieuwe weg naar de camping!

Het camping-platform van DoldeMedien in coöperatie met de ADAC campingführer, spreekt de emotie van de kampeerder aan. Dat kunnen zij niet zonder u als campingondernemer. Er zijn reeds meerdere campingportals, Campanio is iets anders dan de meesten. Dit platform spreekt de emoties aan en richt zich naar de behoeften van de kampeerder. De emoties zijn verdeeld in 6 categorieën. Actieve kampeerders, Kamperen in omgeving van een stad > 100.000 inw, Familiecampings, Glamping, Romantisch en kampeerders met een klein budget. Het aanbod vermeerdert zich van week tot week, dagelijks worden de nieuwe informatie verwerkt. Daarbij gebruikt DoldeMedien de omvangrijke en nauwgezette datagegevens van de ADAC-campingführer. Iedere camping kan zich GRATIS met een basisvermelding op Campanio voorstellen,

Uitgegeven door: DoldeMedien
Taal: Duits
Land: Duitsland
Verschijnt: op het internet
Meer informatie en tarieven

Anwbcamping.nl

Uw camping staat standaard (en kosteloos) vermeld op anwbcamping.nl. Dit is de plek waar miljoenen Nederlandse kampeerders de camping van hun “dromen” vinden. Binnen de thema’s vakantie, vrije tijd en mobiliteit heeft de ANWB diverse online omgevingen gecreëerd. Adverteren binnen een context van objectieve en betrouwbare informatie over campings en kampeervakanties. Dat kan onder de paraplu van anwb.nl op de portal ANWB kamperen. U bereikt de kampeerder cross mediaal op anwb.nl/kamperen: van banner tot advertorial.

Uitgegeven door: ANWB
Taal: 4 talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits
Land: Nederland, België, Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Polen, Tsjechië, Hongarije
Oplage: Zie sheet met de tarieven
Meer informatie en tarieven

ANWB Nieuwsbrief Vakantie

Vakantietrends, tips en lastminute aanbiedingen. De Nieuwsbrief ANWB Vakantie verschijnt elke maandag in de mailbox van duizenden trouwe abonnees. Adverteren in de nieuwsbrief ANWB Vakantie is heel gericht: alleen fanatieke vakantiegangers lezen uw boodschap.

Uitgegeven door: ANWB
Taal: Nederlands
Land: Nederland
Oplage: meer dan 109.250
Verschijnt: 4 x per maand (wekelijks)
Meer informatie en tarieven

Nieuwbrief ANWB Kamperen

Keuze uit Full Banner, Advertorial en Dedicated Nieuwsbrief

Uitgegeven door: ANWB
Taal: Nederlands
Land: Nederland
Oplage: meer dan 55.000
Verschijnt: 2 x per maand
Meer informatie en tarieven

FECC online

Dit attractief en compleet Campingportal van de Spaanse vereniging van campingclubs, wordt constant geactualiseerd, om nog competitiever te zijn. Dit portal is een belangrijke informatiebron voor de Spaanse en Portugese camping liefhebbers.

Uitgegeven door: Spaanse FECC
Land: Spanje
Verschijnt: guiacampingfecc.com
Meer informatie en tarieven

Presentatie van uw accommodaties op Glamping.info

Glamping.info is een zoekportaal voor “Glamping accommodaties” in heel Europa. Glamping een begrip in de toerisme sector en verovert meer en meer de Europese campingmarkt. Op Glamping.info vindt men accommodaties die luxe en buitenlucht verenigen, of het nu gaat om b.v een safaritent op een wei, een lodgetent op een camping of een chalet aan zee, Presenteer uw accommodaties zoals bijvoorbeeld ; chalets, bungalows, Lodge- en/of Safaritenten. POD’s of andere speciale verhuurmogelijkheden op glamping.info.

Via camping.info kan men rechtstreeks op uw accommodaties boeken, Glamping.info is geen boekingssite en er wordt GEEN PROVISIE verlangt.

Uitgegeven door: Thematica GmbH i.s.m. Camping.info GmbH
Oplage: Bezoekers in 2016: 325.126, waarvan 251.739 verschillende gebruikers met 1.035.682 page views.
Verschijnt: Op internet op glamping.info
Meer informatie en tarieven

Premiumweergave op Camping.Info

Krijg de status van Premium camping op camping.info en profiteer van de uitgebreide presentatie op alle niveau’s. Meer kampeerders op uw pagina’s daardoor meer gasten op uw camping.

Uitgegeven door: Camping.info GmbH
Taal: Oproepbaar in meer dan 25 Europese talen, ook kunt u uw informatie in die talen plaatsen.
Oplage: Bezoekers in 2016: 13.380.626, waarvan 7.615.069 verschillende gebruikers met 39.798.257 page views. In het eerste halfjaar van 2017 zijn er 14,12% meer sessies, 8,31% meer gebruikers en 15,75% meer pagina’s weergegeven dan in dezelfde periode in 2016. Begin juli 2017 zochten dagelijks zo’n 70.000 kampeerders op Camping.info naar campings.
Verschijnt: Op camping.info. januari 2015 meer dan 24.800 campingvermeldingen
Meer informatie en tarieven

ADAC Campingwelt Online

ADAC Campingwelt is voor alle gebruikers kosteloos en in volle omvang te gebruiken. ADAC campingwelt online biedt, mits de camping redactioneel staat vermeld in de ADAC campinggids, attractieve advertentiemogelijkheden om uw camping te presenteren door o.a. een banner, advertorial of een multpresentatie. Zowel voor de campings als Toeristenbureaus e.d. zijn er bijzonder efficiënte Package aanbiedingen.

Taal: Duitstalig
Land: Duitsland
Oplage: meer dan 3,6 miljoen impressies per maand
Verschijnt: wereldwijd op Internet
Meer informatie en tarieven

Premium weergave op Stellplatz.info

Stellplatz.info biedt de aanbieders van camperplaats(en) een omvattend presentatieplatform. Bereik met u presentatie op stellplatz.info meer klanten en verhoog daarmee de benutting van uw camperplaatsen.

Een basis vermelding is absoluut gratis, provisievrij en niet bindend. Naaste de basis vermelding is er ook een Premium weergave, waarbij uw camperplaats prominenter wordt gepresenteerd.

Uitgegeven door: Thematica Gmbh i.s.m. Camping.info
Oplage: Bezoekers in 2016: 1.191.518, waarvan 748.204 verschillende gebruikers met 3.989.128 page views.
Verschijnt: Op internet
Meer informatie en tarieven

ADAC Camping- und Stellplatzführer App

De bestseller met de vele nieuwe functies. Met meer dan 5.400 campings en 4.500 Stellplätze in heel Europa zijn door de ADAC Inspekteurs bezocht en alle kenmerken tot in de puntjes weergegeven. Met het Classificatiesysteem kan de kampeerder zien of de plaats aan zijn gewenste voorstelling voldoet.

Zelfs de ADAC Card (in digitale vorm) ontbreekt niet.

Verschijnt: Op mobiele telefoons
Meer informatie en tarieven

Alan Rogers online

Het Britse campingportal Alan Rogers is vanaf 2017 de informatie en inspiratiebron voor alle leden van The Caravan & Motorhome Club (voorheen The Caravan Club), waarin deze geselecteerde campings op het Europese vasteland aanbeveelt. Het attractieve en intuïtieve campingportal van Alan Rogers / The Caravan & Motorhome Club is “responsive” dus voor elk beeldschermformat, PC, Tablet of Smartphone. Naast de vermelding van geselecteerde campings uit de Europese landen zijn er ook 205 Nederlandse, 106 Belgische en 43 campings met een basis vermelding.

Taal: Website Engels
Land: Engeland
Verschijnt: op Internet onder alanrogers.com
Meer informatie en tarieven

Pasar – Webpresentatie – Newsletters – Advertorials

De Pasar website is een echte portal site voor recreatie, vakantie en vrije tijd. Hier leest men over o.a. kort toeristisch nieuws, nieuwe wandel- en fietsbrochures en welke nieuwigheden de kampeersector te bieden heeft.

Taal: Nederlands
Land: Nederland, België
Oplage: Pasar.be gemiddeld 40.000 unieke bezoekers. 6 x per jaar e-Letter kamperen: 16.500 abonnees. 11 x per jaar e-Letter Algemeen: 12.500 abonnees. 6 x per jaar e-Letter Wandelen-Fietsen: 24.500 abonnees.
Verschijnt: Afhankelijk van de periode
Meer informatie en tarieven

ADAC Campingwelt online banners

Naast de verschillende WEB packages zijn op ADAC Campingwelt, mogelijkheden tot het plaatsen van een banner, om uw zichtbaarheid met een afbeelding te vergroten en zo meer verkeer naar uw website te genereren. Naast de verschillende formaten tegen een vaste prijs per maand heeft men ook de mogelijkheid voor de Run on Site (CPC)

Taal: Website Duits
Land: Duitsland
Oplage: Meer dan 8,9 miljoen bezoekers op ADAC website
Verschijnt: Gedurende uw looptijd
Meer informatie en tarieven

ECC-campingfuehrer online banners

Adverteren via een banner vergroot uw zichtbaarheid met een beeld, genereer meer verkeer naar uw website.

Taal: Website in 9 talen oproepbaar
Land: Nederland, Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Polen, Tsjechië
Meer informatie en tarieven

ECC Video

Een videopresentatie van minimaal 30 sec en max 3 minuten. Video moet kant en klaar worden aangeleverd

Taal: Duits
Land: Nederland, Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Polen, Tsjechië
Verschijnt: 1 jaar lang (looptijd)
Meer informatie en tarieven

FECC + FCCC Applicatie

Deze nieuwe App van FECC + FCCC zit vol met betrouwbare beschrijvingen van de beste campings in Spanje.

Taal: Spaans / Catalaans
Land: Spanje
Meer informatie en tarieven

Kampeerwebsite Denemarken

Met ingang van 2017 offline.

Alan Rogers Camp-e-Phone

Met ingang van 2017 offline.

Alan Rogers Nieuwsbrieven

Met ingang van 2017 offline.

Alan Rogers online Banners

Met ingang van 2017 offline.