Internetpromotie, nieuwsbrieven en applicaties

Steeds meer uitgevers van campinggidsen “in print” plaatsen hun campinggids ook op Internet. Men heeft de mogelijkheid om een Weblink al dan niet met 1 of meer foto’s op hun website te plaatsen.

Opvallende banners behoren ook tot de optie. Een balk horizontaal aan de boven- of onderkant of een verticale balk (skyscraper) aan de zijkant, met uw gegevens en doorklik mogelijkheid naar uw site.

Ook presentaties op de applicaties (App’s) voor de Smartphones en Tablets behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast is adverteren in een nieuwsbrief erg aantrekkelijk, de abonnees hebben zich vrijwillig aangemeld voor de specifieke informatie in de e-newsbrief.

Al overtuigd? Neem direct contact met ons op!

Pasar – Webpresentatie – Newsletters – Advertorials

De Pasar website is een echte portal site voor recreatie, vakantie en vrije tijd. Hier leest men over o.a. kort toeristisch nieuws, nieuwe wandel- en fietsbrochures en welke nieuwigheden de kampeersector te bieden heeft.

Taal: Nederlands
Land: Nederland, België
Oplage: Pasar.be gemiddeld 40.000 unieke bezoekers. 6 x per jaar e-Letter kamperen: 16.500 abonnees. 11 x per jaar e-Letter Algemeen: 12.500 abonnees. 6 x per jaar e-Letter Wandelen-Fietsen: 24.500 abonnees.
Verschijnt: Afhankelijk van de periode
Meer informatie en tarieven