Internetpromotie, nieuwsbrieven en applicaties

Steeds meer uitgevers van campinggidsen “in print” plaatsen hun campinggids ook op Internet. Men heeft de mogelijkheid om een Weblink al dan niet met 1 of meer foto’s op hun website te plaatsen.

Opvallende banners behoren ook tot de optie. Een balk horizontaal aan de boven- of onderkant of een verticale balk (skyscraper) aan de zijkant, met uw gegevens en doorklik mogelijkheid naar uw site.

Ook presentaties op de applicaties (App’s) voor de Smartphones en Tablets behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast is adverteren in een nieuwsbrief erg aantrekkelijk, de abonnees hebben zich vrijwillig aangemeld voor de specifieke informatie in de e-newsbrief.

Al overtuigd? Neem direct contact met ons op!

Campanio, een nieuwe weg naar de camping!

Het camping-platform van DoldeMedien in coöperatie met de ADAC campingführer, spreekt de emotie van de kampeerder aan. Dat kunnen zij niet zonder u als campingondernemer. Er zijn reeds meerdere campingportals, Campanio is iets anders dan de meesten. Dit platform spreekt de emoties aan en richt zich naar de behoeften van de kampeerder. De emoties zijn verdeeld in 6 categorieën. Actieve kampeerders, Kamperen in omgeving van een stad > 100.000 inw, Familiecampings, Glamping, Romantisch en kampeerders met een klein budget. Het aanbod vermeerdert zich van week tot week, dagelijks worden de nieuwe informatie verwerkt. Daarbij gebruikt DoldeMedien de omvangrijke en nauwgezette datagegevens van de ADAC-campingführer. Iedere camping kan zich GRATIS met een basisvermelding op Campanio voorstellen,

Uitgegeven door: DoldeMedien
Taal: Duits
Land: Duitsland
Verschijnt: op het internet
Meer informatie en tarieven

Anwbcamping.nl

Uw camping staat standaard (en kosteloos) vermeld op anwbcamping.nl. Dit is de plek waar miljoenen Nederlandse kampeerders de camping van hun “dromen” vinden. Binnen de thema’s vakantie, vrije tijd en mobiliteit heeft de ANWB diverse online omgevingen gecreëerd. Adverteren binnen een context van objectieve en betrouwbare informatie over campings en kampeervakanties. Dat kan onder de paraplu van anwb.nl op de portal ANWB kamperen. U bereikt de kampeerder cross mediaal op anwb.nl/kamperen: van banner tot advertorial.

Uitgegeven door: ANWB
Taal: 4 talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits
Land: Nederland, België, Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Polen, Tsjechië, Hongarije
Oplage: Zie sheet met de tarieven
Meer informatie en tarieven

ADAC Campingwelt Online

ADAC Campingwelt is voor alle gebruikers kosteloos en in volle omvang te gebruiken. ADAC campingwelt online biedt, mits de camping redactioneel staat vermeld in de ADAC campinggids, attractieve advertentiemogelijkheden om uw camping te presenteren door o.a. een banner, advertorial of een multpresentatie. Zowel voor de campings als Toeristenbureaus e.d. zijn er bijzonder efficiënte Package aanbiedingen.

Taal: Duitstalig
Land: Duitsland
Oplage: meer dan 3,6 miljoen impressies per maand
Verschijnt: wereldwijd op Internet
Meer informatie en tarieven

ADAC Campingwelt online banners

Naast de verschillende WEB packages zijn op ADAC Campingwelt, mogelijkheden tot het plaatsen van een banner, om uw zichtbaarheid met een afbeelding te vergroten en zo meer verkeer naar uw website te genereren. Naast de verschillende formaten tegen een vaste prijs per maand heeft men ook de mogelijkheid voor de Run on Site (CPC)

Taal: Website Duits
Land: Duitsland
Oplage: Meer dan 8,9 miljoen bezoekers op ADAC website
Verschijnt: Gedurende uw looptijd
Meer informatie en tarieven

ECC-campingfuehrer online banners

Adverteren via een banner vergroot uw zichtbaarheid met een beeld, genereer meer verkeer naar uw website.

Taal: Website in 9 talen oproepbaar
Land: Nederland, Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Polen, Tsjechië
Meer informatie en tarieven

ECC Video

Een videopresentatie van minimaal 30 sec en max 3 minuten. Video moet kant en klaar worden aangeleverd

Taal: Duits
Land: Nederland, Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Polen, Tsjechië
Verschijnt: 1 jaar lang (looptijd)
Meer informatie en tarieven