ANWB Nieuwsbrief Vakantie

Vakantietrends, tips en lastminute aanbiedingen. De Nieuwsbrief ANWB Vakantie verschijnt elke maandag in de mailbox van duizenden trouwe abonnees. Adverteren in de nieuwsbrief ANWB Vakantie is heel gericht: alleen fanatieke vakantiegangers lezen uw boodschap.

Full Banner
in de nieuwsbrief verleidt u duizenden lezers in een keer. Per nieuwsbrief wordt er één banner geplaatst, voor maximale aandacht. Er is geen vaste positie voor de full banner , de webredactie bepaalt waar de full banner wordt geplaatst. De full banner is geschikt voor animaties en ook inzetbaar op de websites van de ANWB.

Advertorial
bestaat uit een foto en tekst, in de nieuwsbrief verkrijgt u aandacht voor uw bedrijf. Met een tekst van max. 55 woorden en een klein beeld/afbeelding inspireert u duizenden lezers. Inhoud wordt i.o.m. de redactie vastgesteld. U bepaalt zelf in welke nieuwsbrief de advertorial wordt geplaatst.

Dedicated Nieuwsbrief
Speciale nieuwsbrief met content aangeleverd door de adverteerder en aangevuld door de redactie met relevante content die past bij het onderwerp van de nieuwsbrief. Een dedicated nieuwsbrief bestaat uit 1 full banner en 2 advertorials of uit 3 advertorials. Neem voor dit soort nieuwsbrieven neem eerst contact met ons op.

Alle voordelen van adverteren in Nieuwsbrief ANWB Vakantie
• Keuze uit een banner en/of advertorial
• Gericht bereik van meer dan 109.000 geïnteresseerde abonnees
• 80% van de lezer is lid van de ANWB
• Adverteren onder de vlag van de ANWB

Download de pdf voor meer informatie en tarieven
Klik hier voor voorbeeld nieuwsbrief
Terug naar het overzicht

Technische informatie

Uitgegeven door:ANWB
Taal:Nederlands
Verkrijgbaar in:  Nederland
Verschijnt:4 x per maand (wekelijks)
Oplage:meer dan 109.250
gratis aanmelden voor abonnement

Neem contact met ons op voor meer informatie